ΑΒ: 6η χρονιά στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την παράδοση συμμετέχοντας για μία ακόμη χρονιά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Ώρα της Γης», η οποία προσκαλεί ιδιώτες και εταιρίες να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα, το βράδυ του Σαββάτου, 23/03.

    Πηγαίνοντας και φέτος ένα βήμα παραπέρα τη συμμετοχή της, η ΑΒ Βασιλόπουλος, θα κρατήσει σβηστά τα φώτα και τις φωτεινές επιγραφές των καταστημάτων της για ένα ολόκληρο τριήμερο (από το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου έως την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 8 το πρωί).

    Αυτή τη χρονιά η WWF προσθέτει ακόμη μια πρόκληση στους συμμετέχοντες στην «Ώρα της Γης» με τον τίτλο «Θα το κάνω αν το κάνεις». Με σκοπό να κινητοποιήσει ,να ενθαρρύνει και να προκαλέσει τους πολίτες να κάνουν  μια καλή πράξη για το περιβάλλον και τους συνάνθρωπους τους.

    Στο ίδιο κλίμα η ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκαλεί τους πελάτες της το Σάββατο 23/3 να  χρησιμοποιήσουν για τα ψώνια τους την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της ΑΒ – και να περιορίσουν τη χρήση της πλαστικής σακούλας, που είναι επιβλαβής για το περιβάλλον – ανταμείβοντας τους με 40 πόντους στην κάρτα ΑΒ Plus.

    Η πρόκληση για εξοικονόμηση ενέργειας όμως δεν περιορίζεται στους καταναλωτές. Στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και στα κεντρικά γραφεία οι εργαζόμενοι θα υποστηρίξουν την προσπάθεια της εταιρείας συμμετέχοντας σε μια σειρά φιλικών προς το περιβάλλον δραστηριοτήτων, όπως η μεταφορά στο χώρο εργασίας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή μέσω carpooling, η απενεργοποίηση των κλιματιστικών και ο περιορισμός της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος κ.α.

    Η ΑΒ ενθαρρύνει όλους τους να συμμετάσχουν στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» και στις προκλήσεις «Θα το κάνω αν το κάνεις», αναδεικνύοντας τη σημασία της συλλογικότητας σε ό,τι αφορά στην επίτευξη κοινών στόχων.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ