Athens Metro Mall στην “Ώρα της Γης”

    Το εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF “Ώρα της Γης 2013” ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 8:30 το βράδυ. Με τη συμμετοχή σε αυτή την ενέργεια, το Athens Metro Mall στέλνει το δικό του μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, σβήνοντας τα εξωτερικά φώτα του κτιρίου καθώς και γραμμές των κοινόχρηστων χώρων στο εσωτερικό του.

    Η παρουσία του Athens Metro Mall στο «μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη», όπως έχει χαρακτηριστεί, αντανακλά τη στάση ευθύνης που διατηρεί απέναντι στο φυσικό Περιβάλλον αλλά και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων του σε θέματα που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος και την υλοποίηση δράσεων ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Με τη συμβολική αυτή κίνηση συνδράμει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF που πραγματοποιείται με τη μεγάλη ανταπόκριση πολιτών, φορέων και οργανισμών, υιοθετώντας τη θεωρία που θέλει τον καθένα από εμάς να έχει μερίδιο ευθύνης στην προάσπιση του φυσικού πλούτου της γης.

    Το Athens Metro Mall είναι το μοναδικό εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα που λειτουργεί με περιβαλλοντική κατεύθυνση καθώς οι κτιριακές και Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του έχουν κατασκευασθεί ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι σχεδιασμένο με άξονα την εξοικονόμηση πόρων και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά που το ανάγουν σε βιοκλιματικό κτίριο. Διαθέτει σύγχρονα προσαρμοσμένα σε βιοκλιματικό κτίριο παθητικά και ενεργητικά συστήματα και φωτοβολταϊκά panels που καλύπτουν 500 τ.μ. της ανατολικής πλευράς του κτιρίου επιτυγχάνοντας μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 30%.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ