MILKO: Kάνει την αρχή για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Το αγαπημένο σοκολατούχο μικρών και μεγάλων, το MILKO χρησιμοποιεί αποκλειστικά και κατά 100% κόκκους κακάο εξαιρετικής ποιότητας προερχόμενους από φάρμες που διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση της Rainforest Alliance.

Μέσα από την συγκεκριμένη συνεργασία, στόχος είναι η διασφάλιση της βελτίωσης των μέσων διαβίωσης των αγροτών καλλιεργητών κακάο και των δασικών κοινοτήτων, η προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και φύση είναι σε αρμονία. Η σφραγίδα της Rainforest Alliance έρχεται για να ενισχύσει το μήνυμα του MILKO «Kάνουμε έναν καλύτερο πλανήτη αληθινό».

Όμως το ΜΙLKO δεν μένει μόνο εκεί, καθώς πραγματοποιεί και ένα σημαντικό βήμα για το περιβάλλον σε επίπεδο συσκευασίας. Το νέο μπουκάλι MILKO είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ διαθέτει και μη αποσπώμενο καπάκι, το οποίο ανακυκλώνεται πλήρως μαζί με το σώμα της φιάλης, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το MILKO κάνει ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση μείωσης του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, μετατρέποντας σταδιακά όλες τις φιάλες του από λευκό pet σε διάφανο PET με χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού (clear r-PET), ενισχύοντας την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία.