ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.: Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ενέργεια ζωής

Για την ΤΕΧΝΟΜΑΤ η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ενέργεια ζωής, ένα δώρο ζωής και αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους μας. Ως μια από τις πρώτες εταιρείες με εθελοντική δράση από το 2009, η ΤΕΧΝΟΜΑΤ τιμήθηκε για την εθελοντική προσφορά μονάδων αίματος στην εκδήλωση βράβευσης που διοργάνωσε η Περιφέρεια Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΠΚΜ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου.

Οι ιδρυτές της εταιρείας ΤΕΧΝΟΜΑΤ, Μάρκος Αριστοτέλης και Τυφλιώρης Πολυδεύκης, χρόνια εθελοντές αιμοδότες, ήταν οι ίδιοι που ενθάρρυναν τη συμμετοχή όλων σε αυτή την κοινωνική συνεισφορά.

Η υποστήριξη που έλαβαν από τον κόσμο, αποτέλεσε το έναυσμα για τη θεσμική διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών στα γραφεία της εταιρείας στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου.

Μέχρι σήμερα, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», η ΤΕΧΝΟΜΑΤ στηρίζει ενεργά το κοινωνικό έργο της αιμοδοσίας, διοργανώνοντας 3 φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία.

Μέσα σε 13 χρόνια έχουν συγκεντρωθεί 1.358 φιάλες αίματος και έχουν γίνει πιθανοί δότες μυελού των οστών 17 άτομα!

Η βράβευση αποτελεί για την ΤΕΧΝΟΜΑΤ κίνητρο για να συνεχίσει την εθελοντική της δράση και να παρακινήσει νέους εθελοντές, δημιουργώντας μια μεγάλη αλυσίδα προσφοράς.

«Κάθε χρόνο συμμετέχουν 30 νέοι εθελοντές αιμοδότες».

Η αναγκαιότητα και η σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας μας ενώνουν ξανά την Τρίτη 12 Ιουλίου στα κεντρικά γραφεία της ΤΕΧΝΟΜΑΤ στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, όπου για ακόμα μια φορά από τις 09:00 – 13:00 θα είμαστε εκεί, προσφέροντας αίμα και συνεχίζοντας να δίνουμε ελπίδα και ζωή!