Ithaca: Οι δράσεις και τα νέα για τον μήνα Ιούλιο

Την Πέμπτη 21/7, η Ithaca σε συνεργασία με τα νερά ΙΟΛΗ, δημιούργησαν μια Στάση Δροσιάς για τους ωφελούμενους της στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Τη μέρα εκείνη είχαμε τη χαρά να μοιράσουμε ισοθερμικές τσάντες οι οποίες -εκτός από χρήσιμα προϊόντα για συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών- περιείχαν και δροσερά νερά ΙΟΛΗ.

Κάθε μας δράση, σχεδιάζεται και υλοποιείται, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανακούφιση των συνανθρώπων μας και είναι τιμή μας να έχουμε στο πλευρό μας συνεργάτες με κοινές αξίες και όραμα!

Ολοκλήρωση του προγράμματος WoD22’ του Ιδρύματος Vodafone!

Από τον Φλεβάρη 2022, η Έρρικα, ως μια από τους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference, εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας προκειμένου να υλοποιήσει ένα λογισμικό-dashboard, το οποίο θα συγκεντρώνει όλη την πληροφορία της οργάνωσης και θα την αποδίδει με τη μορφή infographics.

Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύξαμε συνεργασία με την “Dataphoria”, η οποία ανέλαβε όλη την τεχνική υλοποίηση του dashboard, μέσα από στενή επικοινωνία και ανατροφοδότηση με την Έρρικα.

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε πλέον ένα εργαλείο, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε άμεσα και αυτοματοποιημένα τον συνολικό μας αντίκτυπο σε αριθμούς και διαγράμματα, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο ποιοτικό χρόνο για την ομάδα μας, για να εστιάσει στη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Ίδρυμα Vodafone, τη Dataphoria, αλλά και την Έρρικα για το πολύ όμορφο και παραγωγικό διάστημα των έξι μηνών που διανύσαμε μαζί!

Δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο στην Κινητή Μονάδα της Ithaca!

Στην Ithaca, θέλουμε διαρκώς να εξελίσσουμε και να αυξάνουμε τις παροχές και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ωφελούμενών μας.

Για τον λόγο αυτό, και μέσα από την υποστήριξη της Εταιρίας Mytilineos S.A., η κινητή μας μονάδα διαθέτει πλέον τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε Wi-Fi, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται στο πεδίο, ενώ δίνει και τη δυνατότητα στην κοινωνική μας υπηρεσία να λύνει άμεσα ψυχοκοινωνικά αιτήματα.

Το THI Australia συνάντησε την Ithaca εν δράσει!

Μέσα στον Ιούλιο είχαμε ευχάριστες επισκέψεις στο πεδίο. Η Freda, από το THI Australia, υποστηρικτή της δράσης της Ithaca, γνώρισε από κοντά την ομάδα μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω της κινητής μονάδας.

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη δράση μας και τις προκλήσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε καθημερινά. Η Freda γεμάτη ενθουσιασμό και με καθοδηγητή της τον Αντώνη μας, έγινε για λίγο και έμπρακτα μέλος της ομάδας μας, βάζοντας το πρώτο της πλυντήριο στην Ithaca, προσφέροντας έτσι καθαρά και στεγνά ρούχα στους ωφελούμενούς μας.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τους τόσο δοτικούς και ευαισθητοποιημένους συνεργάτες μας!