Βίκος: Στηρίζει τον 1ο Αγώνα Δρόμου Lifeline Run

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Γραμμή Ζωής Ελλάς» (Lifeline Hellas), η MARATHON TEAM GREECE της Μαρίας Πολύζου και το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας συνδιοργανώνουν τον 1ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία Lifeline Run, με σκοπό την ενίσχυση του Αττικού νοσοκομείου με νέες θερμοκοιτίδες και τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. 

Η εταιρεία Βίκος, πιστή στη στήριξη προσπαθειών που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους, αλλά και των αθλητικών εκδηλώσεων που προάγουν την αξία του συναγωνίζεσθαι στηρίζει τον αγώνα Lifeline Run που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στις 18.00. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα 60 χρόνια από τον θάνατο του Γεώργιου Παπανικολάου.

Το πρόγραμμα του αγώνα:

18:00 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών

18:05 600 μέτρα για παιδιά

18:20 2,5 χλμ. δυναμικό βάδισμα

18:20 2,5 χλμ. «ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ με το καροτσάκι», οικογενειακός αγώνας

19:00 Απονομές επάθλων

Οι αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και θα απολαύσουν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.