«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154). Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β13 (νότια πύλη ΧΑΝΘ και έναντι πύργου ΟΤΕ) του εκθεσιακού κέντρου.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού και για το σύνολο των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του για κάθε παιδί στους τομείς της Βίας, της Εξαφάνισης, της Υγείας και της Φτώχειας, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να χαρίσει το Χαμόγελο σε κάθε παιδί.

Παράλληλα, θα πραγματοποιείται σχολικό bazaar, στο οποίο οι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές, πάντα, τιμές. Με την απόκτηση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού. Επιπλέον, οι εθελοντές και το προσωπικό του Οργανισμού θα πραγματοποιούν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τους μικρούς επισκέπτες.

Ωράριο Λειτουργίας:

 

● Bazaar:
Καθημερινές: 16:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00 

● Δημιουργική Απασχόληση:
Καθημερινές: 17:00 – 20:00, Σάββατο & Κυριακή: 11:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00