Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: Δωρεά παιδικού αμαξιδίου στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Ένα παιδικό αμαξίδιο ειδικού τύπου που θα βελτιώσει την ποιότητα των μικρών ασθενών που το έχουν ανάγκη, χάρισε στη Δ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, με τη συμβολή της εταιρίας «Παμμεταλική Χαρδαλής».

Για την ενέργεια αυτή, η Ένωση συγκέντρωσε τρεις τόνους πλαστικών καπακιών, τα οποία ανακυκλώθηκαν και πωλήθηκαν με στόχο να «μεταμορφωθούν» σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το παιδικό αμαξίδιο που αποκτήθηκε είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ελαφρύ, ενώ διαθέτει ειδικό μηχανισμό που καλύπτει τα ιατρικά αναλώσιμα ώστε να μην επιβαρύνεται επιπλέον η ψυχολογία των μικρών ασθενών που θα το χρησιμοποιούν.

Τη δωρεά παρέδωσαν στο Νοσοκομείο, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, ο α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο γενικός γραμματέας Διαμαντής Κανέλλης και ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτιστικών Σταύρος Φέτκος, ενώ την εταιρία «Παμμεταλική Χαρδαλής» εκπροσώπησε ο Δημήτρης Χαρδαλής. Στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης συνεισέφερε και η εφηβική ομάδα μπάσκετ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συγκεντρώνοντας καπάκια.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης και ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης παρέλαβαν τη δωρεά και ευχαρίστησαν θερμά τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την εταιρία «Παμμεταλική Χαρδαλής» για την ευαισθησία και την προσφορά τους.