Barilla Hellas: Πραγματοποιήθηκε η δράση «Αγοραστική Εμπειρία για Όλους»

    Η ομάδα εθελοντών “Αrmonia” των εργαζομένων της εταιρείας Barilla Hellas, πραγματοποίησε για μια ακόμα χρονιά την ξεχωριστή δράση «Αγοραστική Εμπειρία για Όλους» σε συνεργασία με τον φορέα  BlackLight και την σύμπραξη της TÜV AUSTRIA Hellas, σε καταστήματα της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. 

    βιωματικά σεμινάρια της δράσης Αγοραστική Εμπειρία για Όλους έχουν ως στόχο την βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών που αντιμετωπίζουν οπτική ή κινητική αναπηρία μέσα στα καταστήματα της AΒ Βασιλόπουλος. Ο φορέας Black Light, που πραγματοποιεί τις αντίστοιχες εκπαιδεύσεις, σχεδιάζει και υλοποιεί υπηρεσίες οι οποίες εκπαιδεύουν τις επιχειρήσεις και τον γενικό πληθυσμό, προάγοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής, κοινωνικοποίησης και εύρεσης εργασίας σε ανθρώπους με αναπηρία με έμφαση στην αναπηρία όρασης. Oι εθελοντές εργαζόμενοι της Barilla Hellas κατέχουν ρόλο συνεκπαιδευτών και λειτουργούν επικουρικά κι υποστηρικτικά δίπλα στο εξειδικευμένο προσωπικό της Blacklight.

    Μέσα από αυτά τα διαδραστικά σεμινάρια, οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σουπερμάρκετ εκπαιδεύονται σε καλές πρακτικές, ώστε να εξυπηρετούν τους συνανθρώπους μας και να μετατρέπουν την εμπειρία των αγορών τους στο κατάστημα σε μια ευχάριστη και αποδοτική διαδικασία. Η επικύρωση της ισχύος της εν λόγω ενέργειας έρχεται μέσα από την αξιολόγηση και πιστοποίησή της από τον κορυφαίο οργανισμό Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, TÜV AUSTRIA Hellas.

    Η πρωτοβουλία αυτή, που ήδη από το 2019 έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική αγορά, επέστρεψε ανανεωμένη αυτή τη χρονιά. Οι εκπαιδεύσεις για τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, στις περιοχές του Ελληνικού, του Περισσού, της Θήβας και της Χαλκίδας. Στο σύνολο της δράσης έχουν εκπαιδευτεί 56 συνεργάτες από 27 διαφορετικά καταστήματα ΑΒ.

    Η Αγοραστική Εμπειρία είναι μία δράση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ, στοχεύοντας σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. Η Armonia από την Barilla Hellas, σε συνεργασία με τη BlackLight και την ομάδα της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη πρόσβαση και άνετη εμπειρία αγορών προς όλους τους συνανθρώπους μας.