nrg: Δίπλα στο κολυμβητικό εγχείρημα του Σπύρου Χρυσικόπουλου

Η nrg ήταν χορηγός στο εγχείρημα του Έλληνα κολυμβητή υπερ-αποστάσεων Σπύρου Χρυσικόπουλου, ο οποίος ξεκινώντας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:15 το πρωί από την Ρόδο, κολύμπησε χωρίς διάλειμμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες για 64 ώρες και πέντε λεπτά φτάνοντας τελικά στον τερματισμό του στο Καστελόριζου την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:20. Η nrg με αίσθημα ευθύνης προς το τις μεγάλες προσπάθειες που ξεπερνούν ακόμα και τα ανθρώπινα όρια, στάθηκε στο πλευρό του κολυμβητή σε αυτήν την υπερπροσπάθεια που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι το δυσκολότερο που μπορεί να επιχειρήσει ένας κολυμβητής για τα Ελληνικά δεδομένα, καθώς καλείται να κολυμπήσει στο ανοιχτό Αιγαίο για πάνω από 64 ώρες και κόντρα στο ισχυρότερο ρεύμα της Μεσογείου. Η συνολική απόσταση σε ευθεία γραμμή είναι 130 χιλιόμετρα, ωστόσο ο Σπύρος λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών κολύμπησε πολύ παραπάνω, κάτι που καθιστά αυτό το εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα να έχω την υποστήριξη εταιρειών όπως η nrg που θέτουν ως προτεραιότητα την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, ένα ζήτημα για το οποίο αξίζει να δίνουμε την ενέργειά μας».

Η nrg, ως ένας εκ των κορυφαίων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας της χώρα, συνδράμει ενεργά στην αξία και την πράσινη μετάβαση τόσο μέσα από τις υπηρεσίες της όσο και με δράσεις ευαισθητοποίησης, όπως το εγχείρημα του Σπύρου Χρυσικόπουλου.

Ο Ανδρέας Παπαχριστόπουλος, Marketing Manager της nrg, δήλωσε, «Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα δίπλα σε ανθρώπους που έχουν όραμα και με τις πράξεις τους κάνουν τη διαφορά. Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είναι ένας υπεραθλητής που με τα εγχειρήματά του κατορθώνει να ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας σε θέματα που έχουν πραγματική βαρύτητα, όπως η προστασία του περιβάλλοντος».

Η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση του κοινού σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για την nrg. Επομένως, οι δράσεις της εταιρείας με τον Σπύρο Χρυσικόπουλο δε σταματούν εδώ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα για την συνέχεια της συνεργασίας.