Όλοι Μαζί Μπορούμε: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στη συναυλία για τον Γιώργο Ζαμπέτα

????????????????????????????????????

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στη μεγάλη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο συνθέτη και βάρδο του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα.

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία: Λένα Αλκαίου, Παντελής Αμπαζής, Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καίτη Γαρμπή, Γλυκερία, Στέλιο Διονυσίου, Γιώργος Ζαμπέτας, Πέγκυ Ζήνα, Μανώλης Καραντίνης, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παρουσίασε τη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, προσφωνώντας κάθε καλλιτέχνη που ανέβαινε στη σκηνή, με λόγια που τον χαρακτήριζαν τόσο για την προσωπικότητά του όσο και για την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ευχαριστεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, τη Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές ΣΤΑΣΥ και ΟΣΕ ΑΕ και το ΕΚΑΒ, που στάθηκαν αρωγοί στην ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας, τις εταιρείες παραγωγής για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά και τον κόσμο που βοήθησε έτσι, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της συναυλίας.