«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Γιορτή για τα Παιδιά στην Αγία Παρασκευή

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί σε ένα γιορτινό τριήμερό αφιερωμένο στα παιδιά:

16-18 Σεπτεμβρίου 2022, 18:00-22:00, Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Ένα τριήμερο χαράς και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά!

Πολυάριθμες δημιουργικές δραστηριότητες, ζωγραφική, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, δημιουργία σπιτικής πλαστελίνης, ρομποτική, τρισδιάστατες εκτυπώσεις, πειράματα φυσικής, προσκοπικά παιχνίδια, έξυπνα και μαγικά κόλπα, γνωριμία με τους τετράποδους διασώστες, ακροβατικός χορός και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους μας.

Και μην ξεχνάτε …στη Γιορτή για τα Παιδιά θα βρείτε επίσης bazaar με τα είδη του Οργανισμού και πολυάριθμες ιδέες για τα δώρα σας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από το bazaar και τον κουμπαρά, θα διατεθούν αποκλειστικά για την απόκτηση  των απαραίτητων σχολικών ειδών των παιδιών σε ανάγκη.

Μείνετε ενημερωμένοι για τη Γιορτή των Παιδιών ακολουθώντας μας στο Facebook: Γιορτή για τα παιδιά στην Αγία Παρασκευή | Facebook

  • Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τις επιχειρήσεις που πάντοτε στέκονται στο πλευρό μας.
  • Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους καλλιτέχνες, τους ομίλους και τις τοπικές επιχειρήσεις που με τις δημιουργικές τους δράσεις ομορφαίνουν τη Γιορτή των Παιδιών.

Μια μεγάλη αγκαλιά και στους Εθελοντές μας, για την αστείρευτη ενέργεια και ανιδιοτελή προσφορά τους, πάντα πολύτιμη και καθοριστική.