Γρηγόρης: Στηρίζει την επιχειρηματικότητα νέων με αναπηρία

Ο Γρηγόρης, με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις αφιερωμένες στους νέους. Αυτή τη φορά, στηρίζει με ενθουσιασμό, το έργο της ΚοινΣΕπ 3S και γίνεται αρωγός στο επιχειρηματικό όνειρο παιδιών με νοητική αναπηρία, αυτισμό και πολυαναπηρίες, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η ΚοινΣΕπ  3S, είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης που ξεκίνησε ως μια εικονική, μαθητική επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους με αναπηρίες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, καλλιεργώντας στον καθένα ξεχωριστά τις απαραίτητες δεξιότητες που θα του προσφέρουν επαγγελματική διέξοδο και θα τον βοηθήσουν να βιοποριστεί σε μία ανταγωνιστική αγορά.

Σε αυτό το γεμάτο αγάπη και ευαισθησία περιβάλλον, οι νέοι ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αφορούν την προώθηση, συσκευασία και πώληση των ιδιαίτερα  ποιοτικών προϊόντων τους. Πρόκειται για χειροποίητες & μοναδικά γευστικές  ενεργειακές μπάρες ξηρών καρπών, με το εμπορικό σήμα 3S School Synergy Snacks. Οι μπάρες παρασκευάζονται από ελληνικές φυσικές πρώτες ύλες, όπως ελιά, σύκο, χαρούπι, μέλι, κ.α. και τη συνταγή τους υπογράφει ο διακεκριμένος chef Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Γρηγόρης δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του σε αυτούς τους νέους και διαθέτει σε επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων & online στο gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Gregory’s e-order, τις μπάρες School Synergy Snacks σε δύο γευστικές επιλογές: μήλο – κανέλα και ελιά- σύκο & μέλι.  Με τον τρόπο αυτό, τους στηρίζει στην επαγγελματική ζωή τους και στο εγχείρημά τους να ενταχθούν στον επιχειρηματικό στίβο.

Με κάθε αγορά από τις μπάρες School Synergy Snacks δίνουμε την ευκαιρία στους νέους με αναπηρία να εξελιχθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν και να αντιληφθούν πώς λειτουργεί μία επιχείρηση. Τους δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσουν γνώση, χαρά, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά τους. Μα πάνω από όλα τους στηρίζουμε έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους με ένα αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο.