Promise Awards: Διάκριση για τον COO του Γηπέδου Ζωής, Δημήτρη Γιαννακάκη

Στην ειδική εκδήλωση των Promise Awards 2022 που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κέντρων για Νέους και Παιδιά (World Federation of Youth Clubs) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γηπέδου Ζωής, κ. Δημήτρης Γιαννακάκης, έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία ΗΓΕΣΙΑ, για το έργο του και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη και λειτουργία του Οργανισμού. Ο κ. Δημήτρης Γιαννακάκης ηγείται της ομάδας του Γηπέδου Ζωής το οποίο υλοποιεί το κοινό όραμα του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου, και του Παναγιώτη Γιαννάκη, να προσφέρουν σε όλα τα παιδιά ευκαιρίες εξέλιξης και να τα παρακινήσουν σε έναν υγιή τρόπο ζωής.

Για το σκοπό αυτό η αποστολή του Γηπέδου Ζωής είναι να δημιουργήσει τις υποδομές και τα ερεθίσματα ώστε τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να αναπτύξουν ισχυρή προσωπικότητα, μέσα από αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα.

Μετά από την εκδήλωση ο κ. Γιαννακάκης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Γηπέδου Ζωής, δήλωσε: «Αποστολή του Γηπέδου Ζωής είναι να δημιουργήσουμε τις υποδομές και τα ερεθίσματα ώστε τα παιδιά να ανακαλύψουν τα δικά τους ταλέντα και να χτίσουν ισχυρή προσωπικότητα Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η δημιουργία του χώρου μας στη Νίκαια, όπου τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν καθημερινά στα προγράμματά μας, αλλά και οι δράσεις που υλοποιούμε στα σχολεία της Νίκαιας με αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας να προσεγγίσουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, πέρα από τα όρια της Νίκαιας και της Αθήνας. Η βράβευση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική, πέρα από εμένα τον ίδιο και για την ομάδα μου στο Γήπεδο Ζωής, και τη θεωρώ μία αναγνώριση της πολύ σημαντικής δουλειάς που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα αποτελεί για εμάς μεγάλο κίνητρο για την υλοποίηση όλων των σχεδίων που καταρτίζουμε για τα παιδιά μας. Σχέδια και προγράμματα τα οποία χωρίς την ακούραστη και συνεχή υποστήριξη και χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) δεν θα ήταν εφικτά, και νιώθουμε αστείρευτη ευγνωμοσύνη.»

Τα βραβεία Promise Awards αναγνωρίζουν οργανισμούς, προσωπικότητες και προγράμματα σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι με το έργο τους συνεισφέρουν στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των νέων ανά τον κόσμο και στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τους νέους, στρέφοντας την προσοχή στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι κάνουν πράξη το όραμα της Ομοσπονδίας.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κέντρων για Νέους και Παιδιά (World Federation of Youth Clubs) προωθεί την εξέλιξη των οργανισμών νεότητας και παρέχει τεχνογνωσία για ένα θετικό και ασφαλές περιβάλλον για να αναπτυχθούν τα παιδιά και οι νέοι ανά τον κόσμο. Το Γήπεδο Ζωής είναι μέλος της από την ίδρυσή του, το 2019.