Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών

Η εταιρεία Βίκος A.E. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της στήριξή της, προς τον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών Πειραιώς και Νήσων (ΑΣΚΠΝ) για την αθλητική περίοδο 2022 -2023.

Ο ΑΣΚΠΝ διαθέτει μία δυνατή,  ανταγωνιστική ομάδα, με ήθος και αξιοπρέπεια εντός και εκτός γηπέδου. Η χορηγία της εταιρείας Βίκος αφορά  την κάλυψη των αναγκών της ποδοσφαιρικής ομάδας στο σύνολο του αθλητικού συλλόγου για τη σεζόν.  Συμβάλλοντας από την πλευρά του χορηγού στο έργο του συλλόγου, η επιθυμία μας είναι να είμαστε κοντά σε όλους τους ανθρώπους, που αναζητούν ισότιμη αντιμετώπιση και ένταξη στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.