ΑΥΡΑ ActiveCap: Έμπρακτη Στήριξη

Εξελίσσοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πολυετή συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τον ΣΕΓΑΣ, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap υποστήριξε το πρόσφατο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης, το 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, ως θερμός υποστηρικτής σημαντικών αθλητικών γεγονότων, προσέφερε δροσιά και ενυδάτωση σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο, στους εθελοντές που βοήθησαν για την ορθή διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς και στους θεατές που παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των επαγγελματιών και ερασιτεχνών δρομέων.

Το ΑΥΡΑ ActiveCap  έδωσε το παρών μέσα από 5 ειδικούς σταθμούς υδροδοσίας (4 κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου και 1 στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ) που είχαν στηθεί για την εξυπηρέτηση, δροσιά και αναζωογόνηση των αθλητών που τερμάτισαν στο ιστορικό κτήριο του Ζαππείου.

Με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις, ο αριθμός των αθλητών στον  2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας έφτασε τους 9.000.

Μέσα από τον Ημιμαραθώνιο δρόμο και τους 3 αγώνες μικρότερων αποστάσεων, 5 χλμ., 3 χλμ., και 600 μ., ερασιτέχνες  και επαγγελματίες δρομείς καθώς και αθλητές κατηγορίας ΑΜΕΑ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με σύμμαχο το ΑΥΡΑ ActiveCap, αναδεικνύοντας το μήνυμα της συμμετοχής και την αξία της άθλησης.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap βρίσκονται εδώ και χρόνια στο πλευρό του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στηρίζοντας θεσμούς που προωθούν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και προάγουν τον Αθλητισμό. Για 2 συνεχόμενα έτη, το ΑΥΡΑ ActiveCap έδωσε δυναμικό παρόν και προσέφερε δροσιά σε, συνολικά, περισσότερους από 15.000 ερασιτέχνες αθλητές που συμμετείχαν στο θεσμό του Διεθνή Ημιμαραθώνιου Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ