Space Hellas: «Greek Business Champion» στα βραβεία των Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας

Η Space Hellas βραβεύτηκε ως «Greek Business Champion» στα βραβεία θεσμός του ελληνικού επιχειρείν, “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022”. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε από τη Direction Business Network στις 19/07, στο Golf Prive της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων εκπροσώπων θεσμικών φορέων. 

Ο θεσμός επιβραβευει τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία, μεταξύ αυτών, η Space Hellas διακρίθηκε για τις οικονομικές επιδόσεις της την τελευταία διετία ως κορυφαία εταιρεία στον χώρο της τεχνολογίας.  

Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στην χώρα μας. 

Με την ευκαιρία της βράβευσης, σε δήλωσή του ο κ. Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας, ανέφερε: «Η Space Hellas έχοντας διανύσει ήδη 37 έτη επιτυχημένης πορείας στον χώρο της τεχνολογίας, έχει εξελιχθεί σήμερα σε ένα δυναμικό και πολυσχιδή όμιλο εταιρειών με συνολικό κύκλο εργασιών άνω των 100εκ €, με περισσότερους από 850 εργαζομένους και παρουσία σε πάνω από 8 χώρες παγκοσμίως. Η εργατικότητα, η επιμονή, οι δεξιότητες και η δημιουργικότητα του υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού της, έχουν αναδείξει τη Space Hellas σε έναν από τους ψηφιακούς ηγέτες της Ελλάδας. »