H KRAFT Paints στο Race For The Cure® 2022

    Με όχημα το μήνυμα «ΜΑΖΙ περπατάμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Για σένα. Για μένα. Για όλους και όλες μας!», η ομάδα της KRAFT Paints έδωσε δυναμικά το παρών στο φετινό Greece Race for the Cure®, στηρίζοντας με το δικό της τρόπο το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της, που έχουν ως κύριο άξονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

    Οι συμμετέχοντες της CIA – Color Intelligence Agents που αποτελούν την ομάδα της KRAFT Paints βρέθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο και συμμετείχαν στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, μεταφέροντας ένα μήνυμα έμπνευσης, δύναμης και υποστήριξης, αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης μέσα από ένα κοινό στόχο.

    Μέσα από τη δράση τους ένωσαν τη φωνή τους μαζί με χιλιάδες άλλων συμμετεχόντων για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και συνέβαλλαν στην ανάδειξη των δράσεων ενημέρωσης του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

    Με αυτόν τον τρόπο, η KRAFT Paints, υποστήριξε ενεργά αυτήν τη μεγάλη γιορτή επικοινωνώντας δυνατά το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της ζωής, δίπλα σε κάθε γενναία γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.