Alba Graduate Business School: Προσφέρει για 10η χρονιά μία πλήρη υποτροφία σε συνεργασία με το kariera.gr

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στηρίζει για μία ακόμη χρονιά τις Ημέρες Καριέρας, την επαγγελματική έκθεση που φέρνει κοντά εταιρείες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς με στελέχη, σπουδαστές και ενδιαφερόμενους. Φέτος, η έκθεση επιστρέφει στην Τεχνόπολη και θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2022.

Πιστό στην αποστολή του να εκπαιδεύει τους νέους ηγέτες των επιχειρήσεων ώστε να γίνονται «καταλύτες» αλλαγής και προόδου στην κοινωνία και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της εκπαιδευτικής εξέλιξης, το Alba δεσμεύεται να κάνει τις σπουδές προσιτές σε ταλαντούχους φοιτητές ανεξάρτητα από το οικονομικό ή κοινωνικό τους υπόβαθρο.

Με κύριο στόχο τη δημιουργία νέας γνώσης αλλά και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Alba, μαζί με το kariera.gr, θα προσφέρουν για δέκατη συνεχή χρονιά σε έναν από τους συμμετέχοντες –ο οποίος ανήκει σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και επιθυμεί να σπουδάσει– τη δυνατότητα να φοιτήσει με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resources Management. Οι ανακατατάξεις που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού στο παγκόσμιο τοπίο της εργασίας και όχι μόνο, φέρνουν στο προσκήνιο τον στρατηγικό ρόλο των HR manager και τονίζουν τη συμβολή τους στην υπεύθυνη διαχείριση  της κρίσης εκ μέρους των οργανισμών. Ταυτόχρονα, με την ανατροπή να αποτελεί πλέον τη μόνη σταθερά στην καθημερινότητά μας, το αντικείμενο Strategic Human Resources Management αναδεικνύεται ως μία διαχρονική και πάντα επίκαιρη επιλογή σπουδών.

Από το 2012, οπότε και ξεκίνησε η δράση, έχουν φοιτήσει στο πρόγραμμα με  πλήρη υποτροφία 8 άτομα ενώ ισάριθμοι υποψήφιοι έλαβαν μερική υποτροφία μέσα από την ίδια διαδικασία.

Λίγα λόγια για την υποτροφία:

Η υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Strategic HRM (κόστος προγράμματος 12.500€), αφορά αποκλειστικά στην ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους

  • με χαμηλό εισόδημα
  • ανέργους
  • άτομα με ειδικές ανάγκες
  • άτομα πολύτεκνων οικογενειών

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, όπως αυτά περιγράφονται στην ιστοσελίδα του,  και να επισκεφθούν τις Ημέρες Καριέρας 2022.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2023 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18:00-22:00) και κάποια σαββατοκύριακα, διευκολύνοντας έτσι τους συμμετέχοντες οι οποίοι εργάζονται ταυτόχρονα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση  οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων καθώς και την αίτηση για το μεταπτυχιακό έως τις 18 Νοεμβρίου 2022.  Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα αποσταλούν με email από το kariera.gr στους συμμετέχοντες της έκθεσης με το πέρας της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα  Νίνα Χρυσάφη καλώντας στο τηλέφωνο 210 8964531 (εσωτ. 2201) ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: mshrm@alba.acg.edu, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.alba.acg.edu/degree-programs/masters/msc-in-strategic-hrm/