Rolco-MyPlanet: Για 8η συνεχή χρονιά έδωσαν δυναμικό παρών στο Greece Race for the Cure® 2022

H Rolco και τα MyPlanet, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστήριξαν για 8η συνεχή χρονιά το πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής». Το Greece Race for the Cure® 2022 πραγματοποιήθηκε 1 και 2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο, με το μήνυμα «Μαζί πιο Δυνατοί» και τα MyPlanet συμμετείχαν ως βασικός χορηγός και χορηγός προμηθειών της διοργάνωσης.

Συνεπείς στο ραντεβού για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη σημασία της πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού, τα MyPlanet τίμησαν τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη νόσο και συνέβαλλαν ενεργά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Η ομάδα του MyPlanet, συμμετείχε μαζί με χιλιάδες δρομείς στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η ομάδα του MyPlanet μοίρασε δώρα και χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους δρομείς, γιορτάζοντας τη ζωή με αισιοδοξία.

Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν, η ροζ κορδέλα, σύμβολο ελπίδας, έγινε «κορδέλα εκκίνησης» για έναν αγώνα με σκοπό, τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Η Rolco με αρωγό τα προϊόντα MyPlanet, παραμένοντας πιστή στις αξίες της, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η φιλοσοφία της περιλαμβάνει την υιοθέτηση συνηθειών που προστατεύουν φυσικά ό,τι αγαπάμε για μια ισορροπημένη ζωή με σεβασμό στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον.