“Βοηθάς; Eίσαι Jet”

    Εντός του μήνα, θα ανακοινωθούν τα πρώτα τέσσερα επικρατέστερα ιδρύματα που θα αναδείξει το κοινό για να λάβουν την ενίσχυση.

    Η εταιρεία JETOIL συνεχίζει την ενέργεια “Βοηθάς; Eίσαι Jet” μέσω της οποίας το κοινό μπορεί με την ψήφο του, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα «www.eisaijet.gr»,  να αναδείξει  κάθε μήνα δύο από τα 23 προεπιλεγμένα φιλανθρωπικά σωματεία στα οποία επιθυμεί  να δοθεί μέρος των εσόδων που συγκεντρώνεται από την πώληση καυσίμων των πρατηρίων της JETOIL, κατά τους μήνες Μάρτιο μέχρι και Ιούνιο. Παράλληλα ανακοινώνει την ακύρωση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των δύο επικρατέστερων φιλανθρωπικών σωματείων για τον μήνα Μάρτιο, λόγω παράνομης εξωτερικής επέμβασης στο σύστημα ψηφοφορίας της ιστοσελίδας, με τη χρησιμοποίηση μηχανισμών που νοθεύουν τα αποτελέσματα.

    Tα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι 31 Μαρτίου για να δοθούν σε δύο ιδρύματα θα προστεθούν στα ποσά που θα συγκεντρωθούν κατά το μήνα Απρίλιο και κάθε ένα από τα τέσσερα ιδρύματα που θα αναδειχτούν μέσω ψηφοφορίας θα λάβει το ένα τέταρτο του συνολικού ποσού (Μαρτίου – Απριλίου). Τα τέσσερα ιδρύματα που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του μηνός Απριλίου 2013 θα αποκλεισθούν από τις ψηφοφορίες μηνών Μαΐου και Ιουνίου 2013.

    Υπενθυμίζεται ότι τα ιδρύματα και σωματεία που συμμετέχουν στην ενέργεια και τα οποία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να υποστηρίξει βάζοντας καύσιμα και ψηφίζοντάς τα στο site www.eisaijet.gr, είναι τα: «Αμυμώνη», «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», «Αρωγή», «Γραμμή Ζωής», «ΕΛΕΠΑΠ», «Εστία», «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών», «Η Καρδιά του Παιδιού», «Η Κιβωτός του Κόσμου», «Θεόφιλος», «ΚΕΘΕΑ», «Κλίμακα», «Μαζί για το Παιδί», «MDA Ελλάς», «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Ορφανοτροφείο Μέλισσα», «Παιδικά Χωριά S.O.S.», «ΠΕΣΠΑ», «Σικιαρίδειο», «Το Εργαστήρι», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

    Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα υποψήφια ιδρύματα και σωματεία, καθώς και τον τρόπο και τους όρους ψηφοφορίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site www.eisaijet.gr και να στηρίζουν με την ψήφο τους εκείνα που επιθυμούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ