Loulis Food Ingredients: Δωρεά οχήματος τύπου SUV στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης – παραλαβής του οχήματος τύπου SUV DACIA DUSTER που δώρισε η εταιρεία Loulis Food Ingredients στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης, αποδεικνύοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η Loulis Food Ingredients στηρίζουν αδιάκοπα την τοπική κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η συγκεκριμένη δωρεά συντελεί καθοριστικά στην επιχειρηματική υποστήριξη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και κατ’ επέκταση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως αστυνόμευση, περιπολίες, έρευνα, διάσωση, πρόληψη και καταστολή εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Λούλης δήλωσε: «Θεωρούμε καθήκον μας να στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας, την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική καθώς παράγουν ένα πολύ  σημαντικό έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Εφόσον είμαστε σε θέση να τα στηρίξουμε, το θεωρούμε προτεραιότητά μας και το πράττουμε. Μόνο εάν η κοινωνία ευημερεί, θα μπορούμε και εμείς να αναπτυσσόμαστε».

Επιπλέον, η Κεντρική Λιμενάρχης Πλοίαρχος Λ.Σ. κα Βασιλική Κωνσταντά διαβεβαίωσε: «Η προσφορά σας αυτή θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα συντελέσει στην αναβάθμιση της ποιότητας των εκ μέρους μας παρεχόμενων Υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο».

Η Loulis Food Ingredients για μία ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίζει και να ενισχύει την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον, ενώ στοχεύει στην ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης στην καθημερινή της λειτουργία, συμβάλλοντας θετικά στην ευημερία των μελλοντικών γενεών.