SCA Hygiene Products: Στήριξη στη γυναίκα

Η SCA Hygiene Products και η ΤENA Lady, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας τους c/o Life τίμησαν την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν στις 27 Μαρτίου στον πολυχώρο “7ος” στη στοά Καλλιγά της πλατείας Συντάγματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν  περισσότερες από 200 εκπρόσωποι  του ωραίου φύλου, οι οποίες επιβεβαίωσαν πως η ομορφιά και η ζωντάνια δε γνωρίζουν ηλικία.

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή βραδιά γυναίκες όλων των ηλικιών, ενημερώθηκαν για το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, διασκέδασαν, χόρεψαν, περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και το πιο σημαντικό, επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα γιορτάζει κάθε μέρα.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, με το γνωστό της χιούμορ, ήταν η απόλυτη οικοδέσποινα αλλά και παρουσιάστρια της εκδήλωσης, σε μία βραδιά γεμάτη ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, από ενημέρωση γύρω από το ζήτημα της ακράτειας από εξειδικευμένες φυσικοθεραπεύτριες, μέχρι χορό τάνγκο, μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και χεριών, καθώς και μαθήματα πλεξίματος. Παράλληλα, ο Διευθυντής Marketing της TENA Retail, Ιάσονας Καπλάνης μαζί με την Μαρία Καβογιάννη κλήρωσαν τις 17 τυχερές κυρίες που κέρδισαν τα δώρα της εκδήλωσης, μαζί με τις φίλες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ