Breathe Hellas: 7 σπουδαίες προσωπικότητες στέλνουν το μήνυμα «Πάρε μια ανάσα. Τον νου σου στον νου σου»

Το Breathe Hellas και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ) ενώνουν τις δυνάμεις τους με 7 ξεχωριστές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τη σπουδαιότητα της ψυχικής ευεξίας.

Αξιοποιώντας τη δύναμη των social media, επιτυχημένες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της μουσικής, της τηλεόρασης συναντιούνται για να μοιραστούν το μήνυμα «Πάρε μια ανάσα. Τον νου σου στον νου σου». Αυτό το σύντομο αλλά ιδιαίτερα σπουδαίο μήνυμα αποτελεί και το μότο της καμπάνιας του Breathe. Ενός κινήματος που δημιουργήθηκε για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για την ψυχική υγεία, προσφέροντας εργαλεία και τεχνικές για να πετύχουμε το «mental fitness».

Τα εργαλεία είναι δωρεάν, εύχρηστα και απευθύνονται σε όλους ενώ είναι απολύτως επιστημονικά τεκμηριωμένα.

Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Αντώνης Τσαπατάκης, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας, ο κορυφαίος Έλληνας σεφ Άκης Πετρετζίκης, οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος και Μόνικα, ο επιχειρηματίας Σάκης Τανιμανίδης και η ιδρύτρια του Breathe Τατιάνα Μπλάτνικ κάνουν την αρχή και παίρνουν μία ανάσα, προσέχοντας έτσι και το μυαλό όπως και το σώμα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, ιδρύτρια του Breathe Hellas δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, το μήνυμα για ψυχική ευεξία και ισορροπία θα ακουστεί πιο δυνατά και συλλογικά! Μέσα από αυτή τη καμπάνια στοχεύουμε να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, καλλιεργώντας την αλλαγή, την αποδοχή, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να αποβάλουμε το κοινωνικό στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους πήραν μέρος στην εκστρατεία μας, η συμμετοχή τους αντιπροσωπεύει τη σημασία που έχει η ευεξία του μυαλού για την κατάκτηση της κορυφής. Τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη στο Breathe και στο μήνυμα που πρεσβεύουμε. Τον νου σου στον νου σου!»

Εσείς; Θα πάρετε μια ανάσα; Ανεβάστε το δικό σας βίντεο στο Instagram, κάντε tag το Βreathe Hellas και μεταδώστε το σπουδαίο μήνυμα.