Η Βίκος Α.Ε. υποστηρίζει τον 7ο ΣΥΖΑΘΛΟ

H εταιρεία Βίκος είναι χορηγός του 7ου αγώνα ΣΥΖΑΘΛΟ, του αγώνα βουνού που πραγματοποιείται στο δάσος του Σεϊχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας διοργανώνεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 από τη ΣΥΖΩΗ, το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες.

Σκοπός του αγώνα είναι για άλλη μία φορά, όσο το δυνατό περισσότεροι να ζήσουν τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση, της υγιεινής ζωής, καθώς και να γνωρίσουν τις δράσεις της «ΣΥΖΩΗΣ» ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειές για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.

Η συγκεκριμένη δράση της Βίκος Α.Ε. έρχεται ως ενθάρρυνση προς τον άνθρωπο που αντλεί ψυχική δύναμη μέσα από κάθε προσωπικό «άθλο», παρέχοντας παράλληλα κίνητρο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.