ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ: Στηρίζει μικρά σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ στήριξε έμπρακτα 16 μικρά σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, προσφέροντας βιβλιοθήκες με βιβλία λογοτεχνίας καθώς και γραφική ύλη για τους μαθητές.

Η προσφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της φετινής ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, όπου μέσα από την ιστοσελίδα tonimatisagapis.gr έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να συμμετάσχει σε διαγωνισμό και να μπει στην κλήρωση για λαχταριστά προϊόντα, ενώ παράλληλα βοηθούσε το έργο του Μακεδονικού Χαλβά στην προσπάθειά του να στηρίξει 16 μικρά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, μέσα από κάθε συμμετοχή, το κοινό βοήθησε τον Μακεδονικό Χαλβά να ενισχύσει τα Δημοτικά Σχολεία Δάφνης στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, Κρανιάς στα Γρεβενά, Γαύδου, Ασπρονερίου στον Δήμο Διδυμοτείχου, Μαθρακίου στην Κέρκυρα, Αρκιών στα Δωδεκάνησα, Σικίνου, Αντικυθήρων, Σιδηρούς στον Δήμο Σουφλίου, Αμμολιανής, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μεγάλου Πάπιγκου στον Δήμο Ζαγορίου, το 2ο Γυμνάσιο Χαλάστρας, το Νηπιαγωγείο Ραχώνας στην Πέλλα, το 16ο Νηπιαγωγείο Λάρισας και το Νηπιαγωγείο Δαμασίου στη Λάρισα, προσφέροντάς τους από μία σχολική βιβλιοθήκη, λογοτεχνικά βιβλία και γραφική ύλη.

Η Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager της εταιρίας ΑΦΟΙ Χαΐτογλου ΑΒΕΕ υπογράμμισε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να συμβάλλουμε με τα μέσα που διαθέτουμε στην κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών των σχολείων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και τα οποία, παρά τις αντιξοότητες, πραγματοποιούν ένα σπουδαίο έργο. Έτσι, μέσα από tonimatisagapis.gr και με τη βοήθεια του κοινού, στηρίξαμε αυτά τα μικρά σχολεία, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό. Τα χαμόγελα των μαθητών αυτών, είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση!».