Ansys: Στη λίστα του Newsweek με τους Κορυφαίους 100 πιο Αγαπημένους Χώρους Εργασίας για το 2022

Το περιοδικό Newsweek ανακοίνωσε την ετήσια κατάταξη των Κορυφαίων 100 πιο Αγαπημένων Χώρων Εργασίας στην Αμερική, με την Ansys να τοποθετείται στη 13η θέση, για το 2022. Η εκπόνηση της λίστας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το Best Practice Institute (BPI), για την ανάπτυξη ηγεσίας και έρευνας για τη συγκριτική αξιολόγηση

Ταυτόχρονα, η Ansys Hellas συμπεριλήφθηκε στις εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί στη λίστα Great Place to Work από 28/6/2022, με το 92% των εργαζομένων να δηλώνει ότι, αποτελεί έναν εξαιρετικό χώρο εργασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα.

Τα πεδία στα οποία διακρίθηκε κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από τους εργαζομένους αφορούν μεταξύ άλλων το τετράπτυχο Αξιοπιστία/Δικαιοσύνη/Ισότητα/Σεβασμός, το ενδιαφέρον της εταιρείας προς τους εργαζομένους της, την Καινοτομία, την Ηγεσία, την Εγγύτητα με συναδέλφους και την προσωπική συνεισφορά. Παράλληλα, εξαιρετικά σημαντικό θεωρείται ότι τόσο άνδρες όσο και γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο βαθμό ικανοποίησης απέναντι στην εταιρεία. “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι στην Ansys Hellas, καθώς οι αξίες της εταιρείας που μοιραζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγνωρίζονται και βρίσκουν εφαρμογή και στη χώρα μας. Υιοθετώντας μια συμπεριληπτική κουλτούρα και εφαρμόζοντας πολιτικές και διαδικασίες μέσα στην εταιρεία που προσφέρουν ίσες ευκαιρίες και τη δυνατότητα στους εργαζομένους να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, επενδύουμε στο σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας. Το ανθρώπινο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεν. Διευθυντής της Ansys Hellas, Μπάμπης Μπακολιάς.

“Η παρουσία της Ansys στη λίστα των Κορυφαίων 100 πιο αγαπημένων εργασιακών χώρων του Newsweek αποτελεί απόδειξη της κουλτούρας μας και των κοινών αξιών σε ολόκληρο τον οργανισμό”, δήλωσε η Julie Murphy, αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της Ansys. “Οι εργαζόμενοί μας είναι κρίσιμοι για την αποστολή μας για τον σχεδιασμό και την παράδοση προϊόντων μετασχηματισμού, και συνεχώς μαθαίνουμε και μεγαλώνουμε μαζί για να κάνουμε την κοινότητά μας ένα καλύτερο μέρος για όλους”.

“Η “Μεγάλη Παραίτηση” οδήγησε τις εταιρείες στο να αναγνωρίσουν τη σημασία του focus στην ικανοποίηση των εργαζομένων όχι μόνο για την προσέλκυση ταλέντου, αλλά και για τη διατήρησή του”, δήλωσε η Nancy Cooper, Global Editor στο Newsweek. “Οι επιχειρήσεις στη φετινή λίστα απέδειξαν ξεκάθαρα αυτή τη δέσμευση”, πρόσθεσε.

“Οι εταιρείες σε αυτή τη λίστα αντιπροσωπεύουν τις καλύτερες στο να βάζουν την αγάπη στο επίκεντρο της εμπειρίας των υπαλλήλων τους”, δήλωσε ο Louis Carter, Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Best Practice. “Ο αριθμός των αιτήσεων φέτος και η ανάλυση των δεδομένων της έρευνας ενισχύουν τα αρχικά μας ευρήματα ότι η αγάπη είναι ο ισχυρότερος παράγοντας της δύναμης της κουλτούρας μιας εταιρείας, της αφοσίωσης των εργαζομένων και της ικανοποίησης”.