Βίκος: Στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την επέτειο των 27 χρόνων από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος, εξέφρασε στο προσωπικό του ημερολόγιο την επιθυμία να δημιουργηθεί “Το χαμόγελο του Παιδιού” θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση στην οποία η εταιρεία Βίκος θα συμβάλει ως αποκλειστικός χορηγός φυσικού μεταλλικού νερού και αναψυκτικών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”, με την ευγενική φιλοξενία του Μεγάρου Μουσικής. Ως ενεργοί υποστηρικτές κάθε πρωτοβουλίας που φροντίζει τα παιδιά, η εταιρεία Βίκος συμπράττει με το όραμα του μικρού Ανδρέα, να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας»,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εθελοντισμό, στην προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, την ανάδειξη του πολιτισμού και τον αθλητισμό.