ΟΛΥΜΠΟΣ: Νέο μη αποσπώμενο καπάκι στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak

Η φύση είναι το σπίτι μας. Εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ δεν το ξεχνάμε ποτέ και η προστασία του περιβάλλοντος δεν θα πάψει να είναι στις προτεραιότητες μας. Σήμερα, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας νέα μη αποσπώμενα καπάκια στις χάρτινες συσκευασίες του γάλακτος.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ είναι η πρώτη γαλακτοκομική εταιρεία που εισήγαγε στην αγορά τα μη αποσπώμενα καπάκια, ξεκινώντας από τις συσκευασίες ΡΕΤ τόσο του επιλεγμένου όσο και του βιολογικού φρέσκου γάλακτος, και πλέον ακολουθούν οι χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak.

Η καινοτομία με το μη αποσπώμενο καπάκι διατηρεί το προϊόν ακόμα πιο ασφαλές, καθώς το καπάκι παραμένει πάντα πάνω στην συσκευασία, είναι εύχρηστο και ανακυκλώνεται μαζί με το χάρτινο μπουκάλι.

Η εφαρμογή ξεκινάει από τον Νοέμβριο στα γάλατα και τα παιδικά ροφήματα ΟΛΥΜΠΟΣ, και θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023 με τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ.

Στην ΟΛΥΜΠΟΣ είμαστε υπερήφανοι καθώς,  πρώτοι στη χώρα, εφαρμόσαμε την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα μη αποσπώμενα καπάκια η οποία τίθεται σε εφαρμογή το 2024.

Στην ΟΛΥΜΠΟΣ οραματιζόμαστε την ημέρα που καμία συσκευασία μας δεν θα δημιουργεί επιβάρυνση στο περιβάλλον και επενδύουμε συστηματικά στη βιώσιμη ανάπτυξη, στοχεύοντας στο μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.