Affidea & ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας: Μηνύματα υγείας με αφορμή την Ημέρα των Αντρών

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, σταθερά δίπλα στους αθλητές, προσφέρει τη στήριξή του στην ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας για ακόμη μία χρονιά, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέσω της επέκτασης της συνεργασίας, παρέχει στους παίκτες τα απαραίτητα εφόδια, συνεχίζοντας μαζί για την κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό, η Affidea, εκτός από την υποστήριξη της ομάδας, έχει ιδιαίτερη παρουσία στις κερκίδες του «Δημήτριος Τόφαλος», καθώς έχει δώσει το όνομά της στην οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου, θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε υγιείς δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση ποιότητας της ζωής τους.

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αντρών, Προμηθέας Πάτρας και Affidea ένωσαν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας δυνατά μηνύματα πρόληψης, με ένα βίντεο ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της υγείας. Στο βίντεο, έξι αγαπημένοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές δίνουν το δικό τους μήνυμα μπροστά στην κάμερα, με στόχο να υπενθυμίσουν ότι η πρόληψη αφορά και τους άντρες και είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας. Οι Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Βασίλης Μουράτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Πλώτας, Γιώργος Τανούλης είπαν χαρακτηριστικά: «Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Η καλή υγεία ξεκινάει, μέσω της πρόληψης, από εμάς! Μένουμε υγιείς και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση της κορυφής. Ευχαριστούμε τον Όμιλο Affidea γιατί είναι δίπλα μας και μας θυμίζει σταθερά να θέτουμε ως προτεραιότητα την υγεία μας! Γιατί… πάνω από όλα είναι η υγεία!».

Επίσης, η καινούργια ιστοσελίδα της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας με τιμή φιλοξενεί το ιατρικό blog της Affidea “Health stories” για εύκολη πρόσβαση στα ιατρικά άρθρα, με στόχο την σωστή και έγκυρη ενημέρωση των φιλάθλων σε καίρια θέματα Υγείας.