PressiousArvanitidis: Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα της PressiousArvanitidis έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας (τον Αυθεντικό) και στις παράλληλες διαδρομές το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον μαραθώνιο αποτελεί για τους ανθρώπους της  PressiousArvanitidis έναν θεσμό και καθώς κάθε χρόνο προετοιμάζονται και προπονούνται. Ο Μαραθώνιος είναι για αυτούς, μια ευκαιρία όπως εκφράζουν «να μπουν σε μια ρουτίνα υιοθέτησης καλών πρακτικών απολαμβάνοντας τα οφέλη που προσφέρει η δρομική άσκηση».

Φέτος όμως, έγινε μια νέα αρχή από την ομάδα των 31 ατόμων της PressiousRunning Team, κάνοντας κάτι καλό όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για κάποιους άλλους ανθρώπους. Στηρίζοντας το σημαντικό έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Διογένης», έτρεξαν μαζί με την «Σχεδία», το περιοδικό δρόμου, σε έναν αγώνα αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού με τρόπο αισιόδοξο τρέχοντας για μια νέα αρχή! 

Οι δρομείς των παράλληλων αγωνισμάτων, φορώντας τα τεχνικά μπλουζάκια της «Σχεδίας» συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο πριν τους παράλληλους αγώνες για να «τονωθούν» τόσο ψυχικά αλλά και σωματικά με τα απαραίτητα ισοτονικά! Αναμφίβολα η πιο συγκινητική στιγμή της ημέρας, ήταν οι εμψυχωτικές κραυγές και τα χειροκροτήματα για τους μαραθωνοδρόμους της εταιρείας!