ROL: Το ROL QUICKWASH αποτελεί την ιδανική λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου

Το ROL της εταιρείας ROLCO, που μετρά ήδη 65+ χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα και αέναο στόχο τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων του, επενδύει σταθερά στην πράσινη ενέργεια και στη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης, μέσω του ROL QUICKWASH.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για πλύσιμο στο πλυντήριο, που προσφέρει αξεπέραστα αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης, ιδανικό για όλους όσους έχουν ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, αποζητούν την εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου, ενώ ταυτόχρονα είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνοι. Το ROL QUICKWASH και ROL QUICKWASH Sweet Elation διαθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό προηγμένων ενζύμων – QuickZyme ΤΜ, σχεδιασμένα ώστε να ενεργούν μαζί με δραστικές απορρυπαντικές ουσίες από την αρχή του σύντομου κύκλου πλυσίματος και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η σύστασή τους μάλιστα, επιτρέπει να καθαρίζoυν σε βάθος και τους πιο δύσκολους λεκέδες στους 30 βαθμούς μέσα σε 30 μόλις λεπτά, χαρίζοντας στα ρούχα ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που ταξιδεύει τις αισθήσεις, ακόμα και 2 εβδομάδες μετά το πλύσιμο.

Το ROL, διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο απορρυπαντικών που προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα στα ρούχα, ενώ θέτει ως προτεραιότητά του την ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα. Στρατηγικά φροντίζει να λειτουργεί με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα, μέσω του ROL QUICKWASH, να απαντά και στην ενεργειακή κρίση, ζήτημα πιο επίκαιρο από ποτέ.