Tο Νο1 Εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο διαγωνισμό Best Workplaces 2013 ως το Νο1 Εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, μεταξύ των επιχειρήσεων με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Οι 800 εργαζόμενοι της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas ανέδειξαν την εταιρία τους ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, μία διάκριση με ξεχωριστή αξία τη φετινή χρονιά, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, καθώς επιβεβαιώνει την καθημερινή επένδυση της εταιρίας στους ανθρώπους και τις αξίες της.

Η διάκριση αυτή αποτελεί ταυτόχρονα και το πιο θετικό αποτύπωμα της επιχειρηματικής πορείας της ΕΛΑΪΣ-Unilever στη χώρα μας, η οποία συνεχίζει με κινητήριο δύναμη την αφοσίωση των εργαζομένων της να επενδύει στην Ελλάδα – πάνω από 250 εκ. ευρώ την τελευταία 4ετία- διατηρώντας 3 εργοστάσια και 2 κέντρα αποθήκευσης και διανομής.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κ. Σπύρος Δεσύλλας ανέφερε σχετικά:

Μια τέτοια διάκριση όπως η 1η θέση στο εργασιακό περιβάλλον, σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό όπως τα Best Workplaces, αποτελεί καθρέφτη της δέσμευσης και της αφοσίωσης κάθε εργαζόμενου της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas.Η σιγουριά που αισθάνεται κάθε εργαζόμενος και η πίστη στην εταιρία μας μετατρέπεται την ίδια στιγμή σε σιγουριά και πεποίθηση της ίδιας της εταιρίας να διεκδικήσει διαχρονικά μια στέρεη θέση στην ανάπτυξη της χώρας μας”.

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas αναπτύσσει και εφαρμόζει για τους εργαζομένους της πρωτοποριακά προγράμματα που προάγουν την υγεία, την προσωπική ανάπτυξη, την επιβράβευση, τη διαφορετικότητα, τον εθελοντισμό, καθώς και την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή.  Τέτοια είναι το πρόγραμμα τηλεργασίας Agile Working, η αυξημένη άδεια μητρότητας, το πρόγραμμα διαφορετικότητας Diversity & Inclusion, το πρόγραμμα προαγωγής υγείας Lamplighter, η ενεργή εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων σε προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ