Η Speedex καλωσόρισε τους δρομείς στο #LastMile του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ως επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης και του ΣΕΓΑΣ.

Με παρουσία 35 ετών και πλέον στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece καθώς και της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Παρέχοντας το έμπειρο προσωπικό της και έναν στόλο 35 συνολικά οχημάτων, η SPEEDEX ανέλαβε μεταξύ άλλων την υποστήριξη της προσπάθειας των Μαραθονοδρόμων με τη μεταφορά 12.800 σάκων ιματισμού και λοιπών προσωπικών αντικειμένων των δρομέων από την αφετηρία της Αυθεντικής διαδρομής, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Την ίδια στιγμή, με μήνυμα «SeeYouAtTheLastMile» η  SPEEDEX καλωσόρισε το Σάββατο 12/11 και την Κυριακή 13/11 περισσότερους από 45.000 δρομείς στο #LastMile της απόστασης και των τριών διαδρομών, χειροκροτώντας την προσπάθειά τους και ενθαρρύνοντάς τους με μουσική και επευφημίες λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, ενώ συγχρόνως προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει.

Παρούσα στη διοργάνωση όμως ήταν και η ομάδα δρομέων του Ομίλου Σφακιανάκη. Εικοσιπέντε και πλέον μέλη της Sfakianakis Running Team στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας αλλά και των αγώνων δρόμου 5χλμ και 10χλμ, μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής στη σπουδαία αυτή διοργάνωση και απόλαυσαν την εμπειρία του SPEEDEX #LastMile αλλά και του τερματισμού στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Κάθε τερματισμός και μια νέα αφετηρία