Άσυλο Ανιάτων: Θα στηριχθεί έμπρακτα από την οργάνωση AHEPA

Το τμήμα Athens Chapter HJ001 της οργάνωσης AHEPA επέλεξε το Άσυλο Ανιάτων για να προσφέρει τη στήριξή του από τη φιλανθρωπική του δράση. Το τμήμα Athens Chapter HJ001, το αρχαιότερο και ιστορικότερο τμήμα της οργάνωσης AHEPA στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο για τον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυσή του, την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:00 στο εστιατόριο “Il Giardino”. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους περιθαλπόμενους του Ασύλου Ανιάτων.

Η κα. Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την οργάνωση AHEPA και το τμήμα Athens Chapter HJ001 για την πολύτιμη στήριξή τους. Η προσφορά τους από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το φιλανθρωπικό δείπνο, θα συνεισφέρει πολλά στους περιθαλπόμενους του Ασύλου Ανιάτων».

Ο κος Σταύρος Σταθόπουλος, Πρόεδρος AHEPA Athens Chapter HJ001, δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους άπορους ασθενείς, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα και καλούμε τους συμπολίτες μας όχι μόνον να συμμετέχουν στην επετειακή μας εκδήλωση, αλλά και να συμβάλουν τα μέγιστα δυνατά στην υλοποίηση αυτού του ιερού σκοπού».