Motor Oil: Επένδυση στην κυκλική οικονομία με την εξαγορά της Thalis ES

Την εξαγορά του 100% της Thalis E.S., ενός από τους δυναμικότερους εκπροσώπους στην Ελλάδα στον τομέα της κυκλικής οικονομίας, ανακοίνωσε ο όμιλος Motor Oil, στο πλαίσιο -όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση- της ενεργειακής μετάβασης, επενδύοντας συνεχώς σε νέες μορφές ενέργειας που θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο αύριο.

Η διαχείριση απορριμμάτων κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των δυναμικά αναπτυσσόμενων δράσεων του Ομίλου Motor Oil. Ο Όμιλος διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία δεκαετιών στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα της ανακύκλωσης λιπαντικών και διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων.

Η Thalis προσφέρει ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στην διαχείριση στέρεων υλικών και αποβλήτων, επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων, στην εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές.

Επεκτείνεται έτσι η δραστηριοποίηση και η πρωτοπορία στην κυκλική οικονομία, μέσω της επαναχρησιμοποίησης, ανάκτησης, της αποκατάστασης και αξιοποίησης πόρων και παραγωγής φιλικότερων μορφών ενέργειας για το Περιβάλλον.