Coral Gas: Συνδράμει στο έργο της Liberty 

Η Coral Gas, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας και ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντή στις 5 Δεκεμβρίου, συνδράμει στο έργο της Liberty – της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που εκπαιδεύει σκυλιά-οδηγούς και τα παρέχει χωρίς κόστος σε άτομα που είναι τυφλά ή έχουν ένα βαθμό οπτικής αναπηρίας.

Εθελοντές της Coral Gas επισκέφθηκαν στις 18 Νοεμβρίου τις εγκαταστάσεις της Liberty και ενημερώθηκαν για το έργο της, εξοικειώθηκαν με τα σκυλιά-οδηγούς και συμμετείχαν σε μία προσομοίωση εκπαίδευσης. Επιπλέον, εργαζόμενοι της εταιρείας θα προσφέρουν εθελοντική εργασία με στόχο την κοινωνικοποίηση των σκύλων-οδηγών.

Η Liberty ιδρύθηκε το 2018 από τον Γιάννη Κονδράρο με στόχο την ενδυνάμωση ατόμων που είναι τυφλά ή έχουν ένα βαθμό οπτικής αναπηρίας, μέσω της εκπαίδευσης σκύλων-οδηγών. Ένα απαιτητικό έργο το οποίο ενδυναμώνεται από το όραμα της εταιρείας. Να συνεισφέρει σε έναν κόσμο με μεγαλύτερο ενταξιακό χαρακτήρα και περισσότερες ευκαιρίες για άτομα με αναπηρία, εκπαιδεύοντας σκύλους-οδηγούς ώστε να γίνουν σύντροφοι τυφλών ατόμων ή ατόμων με οπτική αναπηρία και να τους αλλάξουν τη ζωή.