ISOMAT: Διοργανώνει την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την Giving Tuesday

Mε αφορμή την Giving Tuesday, την παγκόσμια ημέρα προσφοράς και αλληλεγγύης που έχει καθιερωθεί στις 29 Νοεμβρίου κάθε έτους, ο Όμιλος #ISOMAT προάγει την αξία του εθελοντισμού και τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς, διοργανώνοντας σε συνεργασία με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία.

“10 λεπτά είναι αρκετά”

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύμνο προς την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό. Το αίμα είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά, το οποίο δυστυχώς,  δεν μπορεί να κατασκευαστεί ή να αντικατασταθεί,  μπορεί όμως δοθεί και να σώσει ζωές. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να συμπληρωθεί μια φιάλη 450ml με αίμα το οποίο μπορεί να βοηθήσει ως και 3 συνανθρώπους μας

Ο Όμιλος ISOMAT ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, αναγνωρίζει την αξία του εθελοντισμού  και συνεχίζει να συνδράμει στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας με κάθε ευκαιρία. Η δράση αυτή προστίθεται σε μια μακρά αλυσίδα προσφοράς, άξονα της οποίας αποτελεί η εταιρική υπευθυνότητα της ISOMAT απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.