Tasty Foods – PepsiCo: Διάκριση για 6η χρονιά

Για 6η χρονιά η εταιρεία Tasty Foods – PepsiCo βραβεύεται για το εργασιακό της περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιριών στην κατάταξη Best Workplaces 2013.

Η έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, από την Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, ανέδειξε την εταιρεία Tasty Foods – PepsiCo στη πέμπτη θέση της κατάταξης εταιριών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Η φετινή διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την Tasty Foods – PepsiCo, αφού λαμβάνει χώρα σε μία χρονική συγκυρία όπου τα δεδομένα στην αγορά εργασίας έχουν αλλάξει, και η ανάγκη για συνεχή πρόοδο και εξέλιξη είναι επιτακτική. Είναι μια περίοδος όπου οι αξίες της εταιρείας αποκτούν μια ακόμη μεγαλύτερη διάσταση και κάνουν τους εργαζόμενους να αισθάνονται πιο σίγουροι αλλά και την Εταιρεία να αποκτά ένα δυνατό συγκριτικό πλεονέκτημα τόσο για την ανάπτυξη όσο και την διατήρηση των καλύτερων ταλέντων της.

Για την Tasty Foods – PepsiCo, ο διαγωνισμός αποτελεί θεσμό μέσα από τον οποίο αναπτύσσονται οι έννοιες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού ενώ ταυτόχρονα προάγεται η γνώση και η αναγνώριση ανάμεσα σε εταιρίες που έμπρακτα  φροντίζουν τους ανθρώπους τους. Αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς και προσθέτει αξία στην φήμη της εταιρίας.

Μέσα από πολιτικές και συστήματα, η Tasty Foods – PepsiCo διασφαλίζει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι άνθρωποί της μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να είναι δημιουργικοί, να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και ταυτόχρονα να έχουν ευκαιρίες  ανάπτυξης και εξέλιξης. Επιπρόσθετα, οι συνεχείς διακρίσεις της εταιρείας στον τομέα του εργασιακού περιβάλλοντος, ενισχύουν το ηθικό και την αφοσίωση των εργαζομένων της, ενώ παράλληλα αποτελούν κινητήριο δύναμη για νέους υποψηφίους εργαζομένους.

“Δεν εφησυχάζουμε αλλά θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, την ίδια επιμονή και τον ίδιο ενθουσιασμό να διατηρούμε ένα περιβάλλον που σέβεται και αναπτύσσει τους ανθρώπους της” δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Αναστασία Μακαριγάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ