Goody’s Burger House: Στηρίζει το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» με το ArGOODaki

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει  το σωματείο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ενισχύοντας με  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή  μονάδα  που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή». Μέσω αυτής της πρωτοποριακής δράσης, το σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» υποστηρίζει εδώ και 30 χρόνια την ψυχική και σωματική θωράκιση παιδιών που ζουν σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και στην ενημέρωση.

Γίνε κι εσύ μέρος της προσπάθειας και βοήθησε το ArGOODaki των Goody’s Burger House να ταξιδέψει σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας για να βοηθήσει τα παιδιά που ζουν εκεί. Διάλεξε το αγαπημένο σου γεύμα ArGOODaki και επίλεξε ένα από τα μοναδικά, συλλεκτικά δώρα της φετινής συλλογής: ένα κλασικό αρκουδάκι, ένα μπολάκι για τα αγαπημένα σου γεύματα στο σπίτι, ένα παγούρι για το σχολείο, ένα σημειωματάριο με χαρούμενα χρώματα, ένα σετ σουβέρ, καθώς και ένα παιδικό backpack!

Παράγγειλε το δικό σου γεύμα ArGOODaki από ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery από το www.goodys.com, το Goody’s app ή τηλεφωνικά στο 18365 και γίνε πρωταγωνιστής σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.