MyPlanet: Δενδροφύτευση σε συνεργασία με τη we4all στο Nτράφι Αττικής

Το ΜyPlanet της εταιρείας ROLCO, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή τoυ στην προστασία του περιβάλλοντος συμβάλλοντας, σε συνεργασία με τη we4all και την Επιτροπή Βιώσιμο Περιβάλλον του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, στην αναδάσωση περιοχής στο Ντράφι Αττικής, που επλήγη σημαντικά από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2022.

Η δενδροφύτευση, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, κοντά στις οδούς Θεμιστοκλέους και Τιμολέοντος, με σκοπό τη σταδιακή αποκατάσταση του φυσικού κάλλους και της βιοποικιλότητας της ευρύτερης περιοχής, υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας και οφείλουμε να θεραπεύουμε τις πληγές του. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν πάνω από 200 εθελοντές φίλοι του brand, πιστοί υποστηρικτές της we4all, καθώς και δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών, που από τις 12:00 το μεσημέρι και για 2,5 ώρες φύτευσαν περισσότερα από 1.000 δένδρα και δενδρύλλια, όπως χαρουπιές, βελανιδιές και κυπαρίσσια.

Στην ενέργεια συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος στήριξε με την παρουσία του την πρωτοβουλία μεταφέροντας με ενσυναίσθηση και ευθύνη ένα ισχυρό μήνυμα για έναν πιο πράσινο και περιβαλλοντικά βιώσιμο κόσμο.

Σχετικά με τη δενδροφύτευση, ο Marketing Director της Rolco, Aλέξανδρος Δελλασούδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά, που σε συνεργασία με τη we4all διοργανώνουμε μια τόσο σημαντική δράση, που στόχο έχει να προσφέρει πνεύμονες πρασίνου και ζωής σε μια περιοχή που επλήγη σημαντικά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το MyPlanet είναι ένα προϊόν που από το 2008 προσπαθεί να μεταγγίσει τις αξίες και το τι πρεσβεύει όσο το δυνατόν σε περισσότερο κόσμο. Θεμελιώδης αξία του brand MyPlanet αποτελούσε και αποτελεί η διασφάλιση του φυσικού μας πλούτου για αυτό και οι πρωτοβουλίες που αγκαλιάζουν το περιβάλλον και αναδεικνύουν την αξία του εθελοντισμού είναι για εμάς προτεραιότητα. Με βαθιά και ουσιαστική υπευθυνότητα είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα πως, ο πλανήτης αυτός είναι το σπίτι μας και η προστασία του αποτελεί καθήκον όλων μας.»