104.6 Μy Radio: Ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του σωματείου “Ελίζα”

Ένας Ραδιομαραθώνιος που εκπέμπει αγάπη για όλα τα παιδιά!

Η ομάδα του «THE MAPPES SHOW» θα μείνει άγρυπνη για 7 ημέρες, προκειμένου να αφυπνίσει το ευρύ κοινό για την παραμέληση και την κακομεταχείριση των παιδιών και τη σωτήρια πρόληψή της.

Και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, από τις 15 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη θα παραμείνουν στο studio του 104.6 Μy Radio και θα εκπέμπουν από εκεί ασταμάτητα, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα για πολύ καλό σκοπό: τη στήριξη και την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ».

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, θα σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ και θα παραμείνουν στον αέρα για 155 συνεχόμενες ώρες στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΙΖΑ», το οποίο εργάζεται για να προλάβει ή να παρέμβει πρώιμα και να σταματήσει το φαινόμενο της κακοποίησης παιδιών, προτού αυτό τραυματίσει για πάντα την ψυχή και την ενήλικη ζωή τους. Σκοπός του Σωματείου είναι η πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών.

Πολλοί καλεσμένοι, δημοφιλείς ηθοποιοί, παρουσιαστές και όχι μόνο, θα στηρίξουν τη γενναιόδωρη προσπάθεια με τη live παρουσία τους στο στούντιο. Οι ακροατές θα κάνουν αφιερώσεις που θα παίζονται στον αέρα της εκπομπής και τα μηνύματά τους θα συμβάλουν την επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού σκοπού.

24 ώρες το 24ωρο, για 7 ολόκληρες ημέρες, θα αντηχεί από τη συχνότητα του 104.6 MY RADIO το πιο σημαντικό μήνυμα: η κακοποίηση των παιδιών είναι μάστιγα σε κάθε κοινωνία, και στη χώρα μας, και πρέπει να την προλαμβάνουμε με κάθε τρόπο, με ατομική και συλλογική ευθύνη.

Και φέτος, το «THE MAPPES SHOW» ξενυχτάει για το Σωματείο «ΕΛΙΖΑ»! Με την ευχή ότι κάποτε, όλα τα παιδιά, θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχα!