H ελίν αυτά τα Χριστούγεννα συμβάλλει στις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Η ελίν με διαχρονική δέσμευση αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) αυτά τα Χριστούγεννα στο έργο του να δώσει δύναμη στα παιδιά που πάσχουν από μία σοβαρή ασθένεια. Με πιστή στη σημασία της κοινωνικής προσφοράς, ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, η ελίν συμβάλλει στην εκπλήρωση ευχών που θα δώσουν στα παιδιά ώθηση και ελπίδα και συνεχίσουν τον αγώνα τους έναντι της ασθένειας.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή ελίν up δωρεάν σε Android ή iOS κινητό από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου, η ελίν συμβάλλει στην εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Mε το download, οι χρήστες κερδίζουν αυτόματα 1.000 πόντους «ελίν up», ενώ γίνονται μέλη του προγράμματος επιβράβευσης συλλέγοντας πόντους με κάθε αγορά καυσίμων, λιπαντικών, αλλά και ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, που μπορούν να εξαργυρώσουν σε δώρα ή δωροεπιταγές ελίν.

Το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, από το 1996, στηρίζει παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες στο ταξίδι τους για τη θεραπεία, εκπληρώνοντας τις ευχές τους και συμβάλλοντας έτσι στο να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους. Μέσα από το πρόγραμμα υιοθέτησης ευχών, η ελίν στηρίζει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στο σημαντικό έργο που επιτελεί για τα παιδία που έχουν ανάγκη από ελπίδα για ζωή.