Η MOTOR OIL υποστηρίζει τη Wise Greece

Μία κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης με πολλαπλό κοινωνικό αντίκτυπο στο πνεύμα των εορτών.

Φέτος τα Χριστούγεννα, o Όμιλος Motor Oil θα προσφέρει τα Christmas Boxes που ετοίμασε η Wise Greece. Το Christmas Box δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας αυτές τις γιορτινές μέρες και τη μείωση του υποσιτισμού στη χώρα. Τι πιο όμορφο, άλλωστε, από το να λαμβάνουν χώρα πράξεις αγάπης αυτές τις γιορτινές μέρες, για να μοιράσουμε χαμόγελα και αγάπη;

Κάθε Christmas Box περιλαμβάνει βασικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, πρώτης ανάγκης, όπως ελαιόλαδο, μέλι, ζυμαρικά, όσπρια, μαρμελάδες κ.α. που προέρχονται από τους μικρούς παραγωγούς της Wise Greece.

Και το καλύτερο; Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Motor Oil μέσω εσωτερικής ψηφοφορίας θα αποφασίσουν σε ποια Ιδρύματα θέλουν να στείλουν τα Christmas Boxes, ώστε όλοι μαζί να γίνουν μέρος μίας κίνησης αλληλεγγύης και προσφοράς!

Έτσι, περισσότεροι από 10 τόνοι τρόφιμων θα φτάσουν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσα από μία κίνηση με πολλαπλό κοινωνικό αντίκτυπο, που αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε τη διαφορά.

Ο Όμιλος Motor Oil γιορτάζει εφέτος 50 χρόνια παρουσίας και ανάπτυξης στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, και συνεχίζει όπως ξεκίνησε. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία.