Πλαίσιο: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους plaisiopeople

Το Σάββατο 10.12.2022 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της Πλαίσιο.

Οι εγκαταστάσεις της αποθήκης (814m²) στην Μάνδρα μεταμορφώθηκαν σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό για να υποδεχθούν περισσότερους από 730 plaisiopeople. Μαζί με τις οικογένειές τους διασκέδασαν σε πάνω από 25 δραστηριότητές κατάλληλα διαμορφωμένες για παιδιά από 2 μηνών μέχρι 14 ετών. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, έκαναν την ξεχωριστή τους εμφάνιση ο Άγιος Βασίλης με το αγαπημένο του ξωτικό και τους ξυλοπόδαρους. Όλοι μαζί σε συνδυασμό με το τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού συνόδευαν τα 345 plaisiokids σε αυτό το ταξίδι. Μπαίνοντας στην Πλαισιοχώρα ένα Plaisiokid μπορούσε να προσδεθεί σε ένα τεράστιο τρενάκι, να κάνει πολλές στροφές σε ένα φανταχτερό μουσικό carousel, να χοροπηδήσει δυνατά σε φουσκωτό κάστρο, να αναρριχηθεί σε πύργο 3,5 μέτρων, να κάνει super αγώνες ποδηλάτων, να αναζητήσει την μυστική έξοδο στο πιο Christmas escape room και να βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά arcades.

Η δημιουργική απασχόληση ήταν εκεί για όλα τα παιδιά, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, να αποτυπώσουν τα χέρια τους σε κεριά, να κάνουν ένα Christmas face painting και εννοείται να γράψουν το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Μετά το ξέφρενο παιχνίδι είχε σειρά το γιορτινό γεύμα και η ξεκούραση, μέχρι να φτάσουμε στην ώρα του μοιράσματος των  παιδικών δώρων.

Όλα τα plaisiokids πήραν ένα παιχνίδι δώρο έκπληξη και χάρισαν πολλά χαμόγελα στο τέλος αυτής της ημέρας. Μοιράστηκαν πάνω από 600 παιδικά δώρα αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι θυμηθήκαμε πως είναι να βρισκόμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια μετά από 3 χρόνια.