Η Coral ενισχύει το έργο της wise GREECE

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee παρουσιάζει μία νέα πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής της συνεισφοράς. Από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2023, τα πρατήρια Shell ενισχύουν το έργο της wise Greece! για την προμήθεια τροφίμων πρώτης ανάγκης και υψηλής διατροφικής αξίας, σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, θα καταμετρηθεί κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται με χρήση της κάρτας allSmart στα πρατήρια Shell, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανεξαρτήτως της αξίας ή των προϊόντων/υπηρεσιών που αυτή αφορά. Στο τέλος του διαστήματος, το σύνολο των συναλλαγών αυτών θα μετατραπεί σε χρηματικό ποσό, το οποίο η Coral θα αποδώσει στη wise GREECE!, για να προσφερθούν τρόφιμα σε επιλεγμένες δομές. Εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας θα συμμετάσχουν στο μοίρασμα των τροφίμων με το πέρας της ενέργειας. Τα μέλη του προγράμματος allSmart, το μόνο που πρέπει να θυμούνται είναι να χρησιμοποιούν την allSmart κάρτα τους σε κάθε συναλλαγή που κάνουν στα πρατήρια Shell. Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν στο allCount του allSmart app, πόσες συναλλαγές τους έχουν καταμετρηθεί για τον σκοπό αυτό.

Η wise GREECE!, είναι μία βραβευμένη μη κερδοσκοπική κίνηση που προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και τα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών, ενώ με το κέρδος από την πώλησή τους αγοράζει τρόφιμα πρώτης ανάγκης για να τα διαθέσει δωρεάν σε παιδιά, οικογένειες άστεγους και ηλικιωμένους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Σήμερα, η wise GREECE! συνεργάζεται με 100 μικρούς παραγωγούς με περισσότερα από 2.500 προϊόντα, τα οποία μάλιστα εξάγει σε 8 χώρες και έχει διαθέσει περισσότερους από 123 τόνους τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει, έχει δώσει ευκαιρίες εκπαίδευσης σε εκατοντάδες ανθρώπους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, ενώ περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έχουν ήδη ωφεληθεί από τη δράση της.

Η Coral ενισχύει τη wise GREECE!, και το πρόγραμμα της «1 cent κάνει τη διαφορά» και προσφέρει ένα cent για κάθε συναλλαγή επιβράβευσης που θα πραγματοποιηθεί με την κάρτα allSmart, με στόχο το συνολικό ποσό που θα συλλεχτεί να υποστηρίξει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.