Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκης: Μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μία εταιρεία με 100 χρόνια ιστορία, βρίσκεται παραδοσιακά δίπλα στους συνανθρώπους μας που είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Με ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας.

Ως μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να καλύψουν μέχρι και τις βασικές καθημερινές ανάγκες σίτισης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μαγείρεψαν και συσκεύασαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού που έφτασαν στα χέρια αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Η Genesis Hellas δραστηριοποιείται σταθερά από το 2018 προσπαθώντας να υποστηρίξει πάντα όσους μας έχουν ανάγκη με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Παρέχει βοήθεια σε έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών κρίσεων οργανώνοντας αποστολές προκειμένου να συνδράμει αποτελεσματικά.

Κάθε Τετάρτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαγειρεύουν μερίδες σπιτικού φαγητού, συσκευάζουν το φαγητό σε οικολογικές συσκευασίες και ετοιμάζουν παράλληλα ζεστό τσάι. Στόχος της Genesis Hellas είναι να προσφέρει περιποιημένο και καθαρό φαγητό με σεβασμό προς τα άτομα που το παραλαμβάνουν.

Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί 20.800 μερίδες φαγητού.