Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διένειμε την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 υλικό άμεσης κοινωνικής βοήθειας σε 100 ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΕΕΣ, κ. Γεώργιου Σκούμα και της Αντιδημάρχου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, κας Μαρίας Αθανασάκου Μουντάκη.

Η δράση αναπτύχθηκε από κλιμάκια του ΕΕΣ στελεχωμένα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντικό δυναμικό του Οργανισμού. Η ανθρωπιστική βοήθεια περιελάμβανε είδη βασικής διατροφής μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, τυποποιημένα είδη κ.α.), τα οποία χορηγήθηκαν στις ευάλωτες οικογένειες της πόλης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης, υπήρξε εξαίρετη συνεργασία της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ. με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, σε επίπεδο προετοιμασίας και διευθέτησης διαδικαστικών ζητημάτων. Όμοιες δράσεις θα αναπτυχθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα, κατόπιν συνεργασίας που θα προηγηθεί με την οικεία Τοπική Αυτοδιοίκηση.