Διάκριση της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη στα Energy Scouts

Το δεύτερο βραβείο στα βιομηχανικά σεμινάρια Energy Scouts κατέκτησε η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε. στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις αποδοτικότερες ενεργειακά ιδέες. Η πρόταση της εταιρίας αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων μέσω της της αντικατάστασης παλαιών κλιματιστικών μονάδων και αφυγραντήρων καθώς και την επαναχρησιμοποίηση του μη πόσιμου νερού.

Η κυρία Δανιγγέλη Σταματίνα, Διευθύντρια του Εργοστασίου της εταιρίας, συμμετείχε με δική της πρωτοβουλία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου εκπόνησε τη μελέτη εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε. και πιστοποιήθηκε ως Energy Scout. Χάρη στην πρότασή της, η εταιρία διακρίθηκε με το δεύτερο βραβείο. Όπως δήλωσε η κυρία Δανιγγέλη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για ακόμα μια διάκριση της εταιρίας μας! Ευελπιστώ ότι με την υλοποίηση της μελέτης μου,  θα καταφέρουμε να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας στο εργοστάσιό μας, ενώ χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία και τα εργαλεία που μας δόθηκαν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Young Energy Europe, θα έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα».

Οι διακριθέντες θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, σε διεθνείς συναντήσεις Energy Scouts, που θα πραγματοποιηθούν στη Γερμανία.  Η διάκριση είναι πολύ σημαντική για την εταιρία, αφού πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που υλοποιείται ταυτόχρονα σε Γερμανία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Κροατία και Ελλάδα.