Η Rhetor Law Firm συνεχίζει τη δράση “Συνηγορούμε για το Καλό” – Δωρεά στο Ειδικό Σχολείο Θερμαϊκού

H Rhetor Law Firm συνεχίζει την πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης “Συνηγορούμε για το Καλό”, πραγματοποιώντας μια πολύτιμη δωρεά στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θερμαϊκού για την κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών.

Οι άνθρωποι της Rhetor, παρέδωσαν αυτοπροσώπως τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει λογισμικό εναλλακτικής επικοινωνίας Grid 3, ψηφιακό μουσικό όργανο EyeHarp που το χειρίζεται κανείς με τις κινήσεις των ματιών ή του κεφαλιού, ειδική κάμερα εντοπισμού βλέμματος, προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο και ποντίκι, καθώς και εξοπλισμό πλαστικοποίησης, σπιραλοποίησης και μαχαίρι κοπής χαρτιού. Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά εργαλεία που συμβάλλουν, τόσο στην διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, όσο και στην παροχή νέων ευκαιριών δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Οι ιδρυτές της Rhetor, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, μέσω της δωρεάς των πολύτιμων μέσων επικοινωνίας και εκμάθησης για τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θερμαϊκού, θέτουν σε εφαρμογή την δέσμευσή τους για υποστήριξη και αλληλεγγύη προς όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η Rhetor με την συμβολή της προάγει την παιδεία, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή ίσων ευκαιριών απέναντι στην γνώση και την εκπαίδευση. Με αισιοδοξία και δύναμη η Rhetor βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας!